Daftar awal dan jumpa Sarah 27hb Julai! Sarah nak bagi free bonus bernilai RM1599.
Anda terhimpit dengan masalah kewangan dan nak kembali bangkit jana pendapatan lebih RM30,000 sebulan?
Lebih 43% wanita hilang kerja tahun 2023!

Komitmen bulanan makin bertambah, terpaksa tebal muka pinjam sana sini.

Minta kerja tak dapat-dapat.

Cuba bisnes nasi lemak, dapat rugi je. Jual karipap pun terpaksa makan sendiri. Lelah! Sakit!

Cuba tanya diri anda

adakah anda wanita yang hadapi situasi ini?

Sampai bila nak hadap situasi yang menyakitkan ini?

Kita wanita, kita kena kuat! Jangan menyerah. Segera bangkit kembali.

Play Video
R M 30hb

Hujung bulan je, duit belanja tak cukup?

Duit belanja tak cukup menyebabkan anda stress, dan kerap lepaskan tekanan pada anak-anak.

Nak bangkit dari kesusahan hidup sekarang, tapi tiada bimbingan?

Anda rasa anda ada potensi untuk menjadi seseorang yang lebih baik daripada keadaan sekarang, cuma tak tahu jalan ke arah tersebut.

Nak bantu suami untuk menampung belanja keluarga?

Masa dengan keluarga sangat terhad disebabkan selalu OT.

Minat bisnes nak mencari side income, tapi tak tahu nak buat apa?

Kekangan masa, tiada modal yang besar dan tiada tempat untuk letak stock produk yang banyak.

Jom, Sarah bantu anda semua bersama dengan sarah dalam circle WANITA KUAT untuk

sama-sama bangkit!

Tengok! Ini antara wanita kuat yang dah berjaya!

| Ibu anak 5 raih jualan hampir RM200,000 dengan jual bedak viral!

Saya bekerja di klinik Homeopathy milik ayah. Di situ, ramai pesakit juga menghadapi masalah yang sama- kulit yang sensitif. Disebabkan produk Haus menepati piawaian yang diperlukan di klinik ayah - punyai kelulusan KKM serta mempunyai sijil Halal, maka senang untuk saya kenalkan produk HAUS pada customer

| Berkat usaha Live di tiktok setiap hari, suri rumah ini jana pendapatan RM50,000 sebulan!

Bermodalkan RM50 sahaja, puan Fyza berjaya raih jualan RM50,000 sebulan.

Setakat ini, jualan saya mencecah RM 30,000 dengan penjualan lebih 300 pcs Bedak Magic Pinky yang terjual. Jangan jadikan anak-anak sebagai alasan tapi jadikan mereka sebagai pemangkin semangat untuk kita terus capai cita-cita” Puan Fyza.

| Seorang Graduan Kejuruteraan Komputer dari Gunma University Jepun Jual Kosmetik?

Dengan HAUS saya di ajar cara betul buat bisnes oleh mentor saya, Pn. Norazlina Ramdzan. Dari zero knowledge, saya dah tau cara yang betul uruskan bisnes. Nak berjaya, gunalah segala ilmu yang diberi. Alhamdulillah , ada rezeki kita di situ!”- PUAN AJA

Join Team

#WANITAKUAT PUTERI SARAH!

Sarah pernah di tempat anda, sarah juga pernah di kecewakan, jatuh terduduk dan hampir putus asa untuk bangkit. Tapi Sarah yakin, wanita perlu ada untuk wanita. Sarah terus melangkah, demi anak-anak.

IT’S TIME! Masa untuk anda juga bangkit bersama Sarah.

KENAPA ANDA KENA JOIN TEAM #WANITAKUAT HAUS COSMETIC BERSAMA SARAH?

01

KEUNTUNGAN YANG BESAR & MENINGKAT SETIAP BULAN!

Anda boleh capai komisyen daripada 35% ke 45% dalam masa sebulan.

02

GUIDELINE YANG MUDAH & SENANG

Team Sarah akan berikan tips yang disahkan berjaya, dan mudah untuk dilakukan melalui group support. Jadi, jika anda baru nak berniaga, ini adalah peluang baik untuk anda dapatkan ilmu untuk mula membuat jualan!

03

CIRCLE WANITA KUAT YANG BERSEMANGAT

Sarah terapkan wanita untuk wanita untuk hulurkan tangan bantu sesama sendiri. Bila dikelilingi oleh rakan-rakan yang bersemangat, anda juga akan mendapat tenaga tambahan untuk turut bersemangat. Mereka tidak lokek kongsikan ilmu, pastikan anda dijalan yang betul.

Ya, semuanya bersistem!

Ada group support yang 24 jam beroperasi untuk guide anda supaya anda tak terkapai-kapai dapatkan income. Sarah yakin anda tak rasa susah menjual brand kosmetik yang dah pun berjaya bina brand dalam pasaran. Kami dah hasilkan hampir

300,000 unit kosmetik terjual!

PRODUK HIGH DEMAND

HAUS mempunyai lebih 30 produk iaitu Makeup, Skin Solutions, Nutrition dan Personal Essentials

Produk Viral Magic Pinky SANGAT SENANG JUAL. Permintaan Makeup sangat tinggi.

Saiz pasaran yang sangat besar hingga ke Singapura, Brunei dan Indonesia!

Jom, kita tengok result team Sarah yang lain!

Sekarang giliran anda pula

SIAPA DI SEBALIK WANITA KUAT BERSAMA SARAH DALAM HAUS COSMETICS?

Sarah kongsikan siapa icon wanita kuat yang bangkit dari kejatuhan yang mencetus circle #WANITAKUAT.

Inilah masanya untuk capai impian anda.
JADI WANITA BERKERJAYA!
Apa yang team sarah sediakan untuk anda?

8 Sumber Pendapatan Auto Pilot

Projek WANITAKUAT 30K HAUS BluePrint

eBook RAHSIA 30 Hari Letupkan Jualan

eBook Marketing For Beginner

Video Langkah Demi Langkah Mula Bisnes Online

Group Support Telegram

Copywriting/Ayat Iklan

Bahan-bahan Pemasaran (Gambar, Video)

24 Jam Sistem Ejen

Khas buat pendaftaran awal dan hadir pada 27.7.2023 bersama SARAH!

BONUS 1
RAHSIA TARGET CUSTOMER

Setelah 4 tahun dalam niaga dan berhubung dengan ribuan & pelbagai jenis pelanggan, kami telah menghasilkan skrip-skrip power yang inshaaAllah dapat membantu anda membuat jualan!

BONUS 2
CALENDER PENYUSUNAN CONTENT

"Gagal merancang, merancang kegagalan". Kami akan membekalkan anda dengan kit content calender HAUS Cosmetics, supaya anda dapat susun jadual anda dengan lebih efisyen, ke arah menjadi usahawan berjaya!

Total Bonus Bernilai RM1599

BONUS EBOOK

8 Sumber Pendapatan Auto Pilot

Projek WANITAKUAT 30K HAUS BluePrint

EBook RAHSIA 30 Hari Letupkan Jualan

EBook Marketing For Beginner

Video Langkah Demi Langkah Mula Bisnes Online

Group Support Telegram

Copywriting/Ayat Iklan

Bahan-Bahan Pemasaran (Gambar, Video)

24 Jam Sistem Ejen

Jaminan Sarah, yuran kami tak mahal!

Tapi Sarah mencari wanita yang betul-betul serius ingin bangkit dan dibimbing, untuk dibantu sehingga berjaya membina pendapatan sendiri. At least 4 ke 5 angka sebulan.